Gehaktkorma met sperziebonen
Ingrediënten voor 2 personen:
400 gram gebroken sperziebonen
1 ui
300 gram rundergehakt
2 el olie
100 ml kokosmelk
200 gram tomatenblokjes (blik 400 gram)
1-2 eetlepels Pataks korma currypasta (potje 165 gram)
Bereidingswijze:
Kook de sperziebonen in 8-10 minuten beetgaar. Snipper ondertussen de ui.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 minuut.
Voeg het rundergehakt toe en bak in 3 minuten rul.
Meng de kruidenpasta er naar eigen smaak door en voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe.
Verwarm de curry 8 minuten.
Schep de sperziebonen in diepe borden en verdeel de gehaktkorma erover
Voor de partner: met rijst erbij.
Bevat per persoon:
17 gram koolhydraten
36 gram eiwit
Bron: AH.nl