Andijvie met sojasaus, rode peper en taugé
Benodigdheden voor 2 personen:
1 struik andijvie
1 teen knoflook
1 rode peper
3 eetlepels olie
2 eetlepels Kikkoman Sweet Sojasaus
1 bakje taugé (125 gram)
Bereidingswijze:
Snijd de harde onderkant van de struik andijvie. Was de andijviebladeren en scheur ze in grove stukken.
Snijd de knoflook grof en snijd de rode peper in reepjes.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de knoflook en de peper 1 minuut.
Voeg de andijvie in delen toe, wacht tussendoor steeds tot het eerdere deel een beetje geslonken is.
Roerbak de andijvie op hoog vuur in circa 3 minuten beetgaar.
Breng de andijvie op smaak met de ketjap en peper en zout.
Schep op het laatste moment de taugé erdoor.
Lekker met kipfilet of een speklapje
Bevat per persoon:
8 gram koolhydraten
6 gram eiwit
Bron: AH.nl