Broccoli in Boursinsaus met varkenshaas
Benodigdheden voor 2 personen:
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
200 gram varkenshaas in plakjes gesneden
2 stronken broccoli, in kleine stronkjes verdeeld
150 gram gesneden kastanje champignons
100 ml room
50 gram katenspek
1 ui, fijn gesneden
2 teentjes knoflook fijngehakt
olijfolie
Bereidingswijze:
Bak de katenspek uit in wat olie en voeg de ui en de knoflook toe.
Bak tot de ui lichtbruin is. Voeg vervolgens de champignons en broccoli toe en roerbak tot de broccoli beetgaar is. Haal dan de pan van het vuur.
Verwarm in een andere bakpan wat olijfolie. Bestrooi de plakjes varkenshaas met zout en peper en bak aan beide zijden bruin.
Doe de gebakken varkenshaas bij het broccolimengsel en zet op laag vuur.
Voeg de Boursin Cuisine en de room toe en roer tot het geheel gesmolten en verwarmd is.
Per persoon:
12 gram koolhydraten
Bron: Boursin.nl