Op zoek naar lekkere recepten?

KOOLHYDRAATARME RECEPTEN

Gevulde puntpaprika met kabeljauw of kipfilet

Gevulde puntpaprika met kabeljauw of kipfilet

Benodigdheden voor 2 personen:
4 rode puntpaprika’s
2 eetlepels olijfolie extra vierge
300 gram kabeljauwfilet of kipfilet (in blokjes gesneden)
1 snufje zout en peper
200 gram halfvolle crème fraîche
1 teen knoflook
2-3 eetlepels Parmezaanse kaas
1 theelepel tijm

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Bestrijk ze met olijfolie en leg ze met de bolle kant op de bakplaat.
Vul de paprika’s met de kabeljauwfilet en bestrooi met iets zout en peper.
Doe de crème fraîche in een schaaltje. Pers de knoflook erboven uit en voeg de kaas, de tijm en peper naar smaak toe.
Verdeel de parmezaanroom over de paprika’s.
Bak de paprika’s in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar.

Per persoon:
12 gram koolhydraten
36 gram eiwit

Bron: Jumbo.com

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit item:

Terug naar de recepten